BrunchKubb

Sinds het begin van Covid worden ook de beeldhouwers in Zimbabwe getroffen. Minder kopers van beelden gaan naar Zimbabwe, en de beeldhouwers zelf mogen niet naar Europa komen om workshops te geven.
Dit jaar willen we ze graag ondersteunen door de organisatie van dit evenement. De volledige opbrengst gaat integraal naar de 4 beeldhouwers die de meesten onder jullie wel kennen. De geldinzameling via whydonate gaat integraal naar andere beeldhouwers in Zimbabwe.

Alle info op een rijtje!

Wat :
Brunch met ontbijtbuffet (o.a. broodjes, beleg, eitjes, zoete gerechten), lunchbuffet (o.a. slaatjes, groentenpizza, frikandon), desserten.
van 10 – 13 uur
Prijs : 25 Euro pp, 15 Euro pp voor kinderen van 3-12 jaar
Kubb-toernooi
Start om 13 uur
Prijs : 20 Euro per ploeg (3-5 deelnemers)
Zomerbar
Doorlopend vanaf 11 uur
Warme en koude dranken

Waar :
In de tuin van Wereldbeeld – Driegoten 71 A – 9220 Hamme
We voorzien een aantal tafels en stoelen. Uiteraard is het ook gezellig als jullie je eigen picknickdeken meebrengen en een plaatsje in de tuin uitzoeken.
We houden ons aan de dan geldende covid-maatregelen (max. aantal personen per tafel/deken en social distancing tussen de groepen)

Regenweer?
We zetten het buffet nog klaar. Je brengt ofwel zelf een grote paraplu mee om onder te zitten, of je brengt een aantal potjes/zakjes mee, en je neemt het eten mee om thuis op te eten.

Inschrijven? Tot en met 15 augustus!
Via deze link , via email of via WhatsApp/tel +32/476244322. 
p.s. voor de zomerbar moet je natuurlijk niet inschrijven. De tuin en galerij zijn ook die dag vrij toegankelijk.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wens je de beeldhouwers toch te steunen? Voor enkele andere beeldhouwers die het ergst getroffen beeldhouwers in Zimbabwe zamelen we terug geld in. Donaties worden integraal tussen hen verdeeld. Dat garanderen we!
Geld doneren kan via
https://www.whydonate.eu/.../steun-de-lesgevers-van.../nl