Bestellingen

Van de paasvakantie tot eind september, kan je elke donderdag tot en met zondag bij ons terecht in de galerij en beeldentuin om de collectie te bekijken, of om je bestelling af te halen. (vanaf oktober tot aan de paasvakantie zijn we enkel geopend na afspraak).

Je kan ook in onze webshop terecht, 24/7. Bestellingen (dag A) worden een dag (dag B) later verstuurd, zodat je (meestal) je bestelling op dag C ontvangt.

Levering aan huis

Je pakket wordt verzonden door Bpost of DPD.  Van zodra wij je betaling ontvangen, stellen wij alles in het werk, om je bestelling zo vlug mogelijk te verwerken. In principe wordt je bestelling dezelfde dag of 1 werkdag na het ontvangen van je betaling verstuurd. 

Bestellingen boven 75 € worden gratis geleverd (België en Nederland). Dit geldt niet voor de aankoop van steen om te beeldhouwen en ook niet voor sokkels. Deze worden per pallet verstuurd, afhankelijk van de regio kost dit tussen 50 en 85 euro. 

De andere leveringskosten variëren tussen de 8.80 € en 14 € voor pakketpost Je kan natuurlijk ook steeds je bestelling afhalen in Hamme. Zwaardere stukken leveren we zelf of via pallettransport. Sokkels of stenen worden niet per pakketpost verstuurd, maar de werkelijke kost (palletvervoer) worden aangerekend.

Wil je naar een ander land dan vermeld een pakket versturen? Bijv. Frankrijk, Spanje, USA, Zweden? Contacteer ons, en we mailen je de prijs door.

Nog vragen? Mail me of WhatsApp me op +32476244322.