Welkom bij Wereldbeeld!
Winkelwagen 0

Over Wereldbeeld

Wereldbeeld is ontstaan in 1997. Begin jaren '90 ben ik toevallig in aanraking gekomen met de Shona-kunst in Zimbabwe bij mijn omzwervingen in Afrika; dit land, zijn bevolking en zijn kunst zijn blijven hangen. In 2017 viert Wereldbeeld zijn 20-jarig bestaan. Je bent van harte welkom op 2 september. Meer info volgt nog op onze website. 

Sinds 1997 importeer en verkoop ik kunst en artisanaat uit Zimbabwe. Je vindt bij ons tuinbeelden in steen en metaal, unieke beelden voor binnen en handgemaakte cadeau-artikelen.

Enkele jaren later ontmoette ik Julius en Cloppas en al vlug ontstonden de plannen om workshops beeldhouwen te geven in België. Zij komen nu elk jaar naar België, en ik kan in alle bescheidenheid zeggen dat ze tot de beste beeldhouwers van Zimbabwe (en misschien wel wereldwijd?) behoren.

Geleidelijk aan is het assortiment uitgebreid met gereedschappen, steensoorten uit verschillende landen en sokkels in hout en steen.
Al deze producten en info over de workshops vind je terug op onze website.

je vind bij ons tuinbeelden, beelden in steen voor binnen en buiten, vogels in metaal, steen om te beeldhouwen, serpentijn, speksteen, albast, springstone, gereedschap om te beeldhouwen, workshops beeldhouwen