Info beeldentuin

DE BEELDENTUIN IS OPEN ELKE DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG, VAN 11-18 UUR. let op, vanaf oktober tot de paasvakantie enkel open na afspraak.

Via tuinpaadjes (toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens) wandel je langs de verschillende tuinbeelden.  Wil je een beeld van dichterbij bekijken?  Dit kan ook! Hou er wel rekening mee dat, vanwege de poldergrond, het gras er soms nat en drassig kan bijliggen.

Elk kunstwerk heeft voldoende ruimte gekregen zodat je een goed beeld krijgt hoe een tuinbeeld er in uw eigen tuin uit kan zien.  Elk seizoen biedt een verschillende kijk op de beelden;  zelfs een beeld half bedekt onder de sneeuw is fascinerend om te zien.

De metalen sculpturen (eenden, ganzen, reigers, etc. …) staan tevens gepresenteerd in de tuin.

Indien gewenst, kunnen we je advies geven over het plaatsen van een sokkel in je tuin; het plaatsen van een tuinbeeld is inbegrepen in onze service. Indien er toch nog gegraven moet worden in je tuin door ons om bijv. een sokkel waterpas te zetten, dan worden deze kosten wel in rekening gebracht.

Op onze website vind je ook de verschillende data van de workshops terug.  Kom je op één van deze data langs, dan kan je de cursisten, onder begeleiding van Julius en Cloppas vanachter in de tuin aan het werk zien.

Ben je niet op zoek naar een tuinbeeld maar naar een kleiner beeld of naar een geschenk?  Deze beelden, geschenkartikelen, batik, evenals sokkels voor binnen en buiten,  staan opgesteld in onze toonzaal.

Nog vragen?  Contacteer ons op 0476/244322 of via info@wereldbeeld.be