Data workshops beeldhouwen 2020

UPDATE FEBRUARI 2020 : Op 10 dagen tijd waren alle workshops volzet (muv 2 thema-workshops). Wil je op de wachtlijst en/of de mailinglijst, stuur me dan een mailtje.

Info over de "algemene workshops" vind je hier, meer uitleg over de verschillende thema-workshops hier en de prijzen hier. Vragen, kijk eerst even naar onze V&A pagina, vind je toch niet wat je zoekt? Stuur me een e-mail of een WhatsApp op +32/476244322.

Staat er niets achter de data, dan is het een "algemene workshop" waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Een thema-workshop, nog maar enkele plaatsen beschikbaar, of volzet? Dan wordt dit achter de betreffende datum vermeld.

Hier kan je je inschrijven!

april, mei en juni 2020
alle data volzet
Stuur me een mail als je op de wachtlijst wil gezet worden, met vermelding voorkeur maand en dagen (week of weekend)

juli 2020
alle gewone workshops volzet, enkel nog plaatsen voor
9 juli : halve dag slijpschijf (enkel namiddag) 2 plaatsen vrij
17, 18 en 19 juli : Mondriaan : steen en kleur (Mixed media) 5 plaatsen
Schrijf je hier in!

augustus 2020
alle data volzet

Kan iedereen meedoen met het beeldhouwen?

Ervaring is niet vereist; in de workshops zijn er altijd mensen zonder ervaring, mensen met een beetje ervaring en mensen die regelmatig beeldhouwen.

Bij de begeleiding en de keuze van de steen wordt rekening gehouden met hetgeen jullie verwachten van ons. Sommige cursisten willen hier en daar een woordje uitleg, andere cursisten vinden het al eens prettig dat een Zimbabwaanse beeldhouwer een moeilijk stuk weghakt.

We werken in groep, maar de begeleiding is wel individueel.  De Zimbabwanen verdelen hun tijd over elke deelnemer. Kun je even niet verder en zijn Julius en Cloppas met een andere cursist bezig? Kijk dan eens naar de andere beeldhouwers, hun technieken, hun voortgang .. ook met je ogen kun je veel leren.

Elke vraag kan gesteld worden. Is er ergens dan niet naar je wens verloopt?  Laat het mij of een van de lesgevers dan zsm weten. We zijn er om jullie te helpen en een fijne beeldhouwervaring te bezorgen.

 

 

beeldhouwen, atelier beeldhouwen, inschrijven beeldhouwen, workshops beeldhouwen, leren beeldhouwen, lessen beeldhouwen, beeldhouwen in steen, kappen, serpentijn, speksteen, springstone, opaal, green opal, albast, tuinbeeld, tuinbeelden