Data workshops beeldhouwen 2023

DATA 2023

worden in de loop van februari bekend gemaakt.

Omdat er minder data zijn in vergelijking met de jaren voor covid, vragen we om enkel per mail of WhatsApp in te schrijven. Tot en met 5 juni kan je je enkel voor EEN workshop inschrijven. Is er daarna nog plaats voor andere workshops, dan kan je een 2de en 3de reserveren.

Factuur geldt als bevestigingsmail. Inschrijvingen worden verwerkt op first come first served basis. Je ontvangt ten laatste de volgende werkdag een factuur als er nog plaats is . Geen plaats meer, dan sturen we je ook een mail om dit te melden.  

Info over de workshops vind je hier,  de prijzen hier. Vragen, kijk eerst even naar onze V&A pagina, vind je toch niet wat je zoekt? Stuur me een e-mail of een WhatsApp op +32/476244322.

Kan iedereen meedoen met het beeldhouwen?
Ervaring is niet vereist; in de workshops zijn er altijd mensen zonder ervaring, mensen met een beetje ervaring en mensen die regelmatig beeldhouwen.

Bij de begeleiding en de keuze van de steen wordt rekening gehouden met hetgeen jullie verwachten van ons. Sommige cursisten willen hier en daar een woordje uitleg, andere cursisten vinden het al eens prettig dat een Zimbabwaanse beeldhouwer een moeilijk stuk weghakt.

We werken in groep, maar de begeleiding is wel individueel.  De Zimbabwanen verdelen hun tijd over elke deelnemer. Kun je even niet verder en zijn Julius en Cloppas met een andere cursist bezig? Kijk dan eens naar de andere beeldhouwers, hun technieken, hun voortgang .. ook met je ogen kun je veel leren.

Elke vraag kan gesteld worden. Is er ergens dan niet naar je wens verloopt?  Laat het mij of een van de lesgevers dan zsm weten. We zijn er om jullie te helpen en een fijne beeldhouwervaring te bezorgen.

 

 

beeldhouwen, atelier beeldhouwen, inschrijven beeldhouwen, workshops beeldhouwen, leren beeldhouwen, lessen beeldhouwen, beeldhouwen in steen, kappen, serpentijn, speksteen, springstone, opaal, green opal, albast, tuinbeeld, tuinbeelden