Huisregels

Om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, verlangen we dat je volgende huisregels respecteert. Goede afspraken maken goede vrienden.

Gelieve tijdig te arriveren. Op die manier kan de workshop op tijd beginnen, en moeten de beeldhouwers niet over en weer lopen omdat een laatkomer nog een steen nodig heeft. We willen je ook vragen om het eindtijdstip te respecteren. We ronden af rond 17 uur, om 17.30 uur stoppen de lesgevers. 

Gebruik GSM : geen probleem, maar krijg je een oproep tijdens de workshop, ga dan ver genoeg buiten de workshop staan om je gesprek te voeren.

Roken : enkel vooraan waar de eettent is. Er is een tafeltje en asbak voorzien.

Respecteer je medecursisten en je begeleiders. De Zimbabwaanse beeldhouwers gaan van cursist tot cursist om uitleg te geven en door steeds hetzelfde patroon te volgen, geven zij aan iedereen dezelfde aandacht. Verwacht van hen niet dat zij je beeld maken. Zij geven uitleg, duiden aan wat en hoe je iets moet doen, en indien nodig, kappen zij een stukje weg. Vergeet niet dat je hier bent om te leren beeldhouwen.

Materiaal : draag aub zorg voor het materiaal van Wereldbeeld. We zorgen voor goed gereedschap, en verwachten dat je de instructies van de Zimbabwaanse beeldhouwers volgt. Het verkeerd gebruik van o.a. beitels leidt tot beschadiging.
Aan het einde van een workshop is het prettig dat jullie je gereedschapsbakje terug even in orde zetten. Maw, alle gereedschap er uit, even omdraaien om het stof en steentjes er uit te doen, en gereedschap terugleggen in het bakje. De boomstam of beeldhouwbok kan je ook ontstoffen.

Een vraag, een probleem, een onzekerheid? Laat het mij of één van de beeldhouwers tijdig weten zodat we indien nodig nog kunnen bijstellen. Wacht je tot de laatste minuut, dan wordt het moeilijk om nog een oplossing te vinden.

Drank : frigo is gevuld met frisdrank, bier en wijn. Vul aub het blad in als je iets consumeert. Water, thee en koffie zijn gratis.

Afrekenen : De workshop wordt op voorhand betaald. De steen wordt aan het einde van de workshop afgerekend. Je kan met bancontact of contant betalen.