Welkom bij Wereldbeeld!
Winkelwagen 0

Kostprijs workshop beeldhouwen

Je kan je inschrijven voor een workshop van 2 dagen, of je kan verschillende workshops boeken, al dan niet na elkaar. Hieronder staan de kosten per workshop; vanaf de 2de workshop betaal je minder, vanaf de 3de workshop nog minder.
KOSTEN PER WORKSHOP VAN 2 DAGEN
  • 1ste workshop : 132 Euro voor 2 dagen
  • 2de workshop : 115  Euro voor 2 dagen
  • 3de en volgende workshops : 110 Euro voor 2 dagen
  • inside out dagcursus : 115 Euro voor 1 dag, incl. steen
  • intuïtief beeldhouwen dagcursus : 115 Euro voor 1 dag, incl. steen
  • masterclas technieken : 125 Euro
Inbegrepen : gebruik gereedschappen, koffie, thee, water, lunch en begeleiding
Niet inbegrepen : steen, ter plaatse uit te zoeken (zeepsteen, serpentijn, opaal, springstone en albast).  
Meestal is na 2 dagen je beeld van medium grootte (oorspronkelijke steen tussen 10 en 40 kg) klaar.  Afhankelijk van de grootte van je steen en van de moeilijkheid van je ontwerp, is misschien je beeld na 2 dagen nog niet klaar. In overleg bespreken we dan of er één of meerdere dagen nodig zijn. 
Als je er voor kiest om het beeld thuis verder af te werken, kan je bij ons na afspraak terecht om je beeld op te warmen en in de boenwas te zetten.  Dit kost je niets.
Vanaf mei beginnen we te beeldhouwen; kijk vlug naar alle beschikbare data. Zoals elk jaar geldt : schrijf op tijd in om teleurstelling te vermijden.
BETALING
Je reservatie is pas definitief van zodra we het volledige bedrag ontvangen hebben; bij inschrijving sturen we je een factuur, die je binnen de 3 weken dient te betalen. De steen wordt afgerekend tijdens de workshop zelf (contant of met bancontact).
Bij onvoldoende belangstelling wordt de workshop beeldhouwen geannuleerd en wordt het volledige bedrag teruggestort (in alle voorbije jaren is er nog geen enkele workshop geannuleerd geweest door ons).
annuleringen : als je meer dan een maand vooraf annuleert, krijg je het volledige bedrag min een administratieve kost van 20 euro terugbetaald. Bij annulatie binnen 2 weken voor aanvang van de workshop, ben je het totale bedrag verschuldigd. Je kan er wel voor opteren om een andere workshop,in onderling overleg, vast te leggen. Sommige, gegronde, redenen komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling min de administratieve kost; wij behouden ons het recht om hier zelf over te oordelen. 

 

Nog vragen, of wil je op de hoogte blijven van workshops beeldhouwen die in de toekomst georganiseerd worden, stuur ons dan een mailtje met vermelding database workshops.