Teambuilding

Teambuilding : workshop beeldhouwen met je collega's

Doe eens iets anders op je personeelsdag en ga de uitdaging aan om creatief te zijn! Velen onder jullie zullen versteld staan van de capaciteiten die ze hebben.
Je kan kiezen om indivueel aan een beeld te werken, of meerdere beeldjes te maken die dan 1 geheel vormen (ik denk dan bijvoorbeeld aan een schaakbord, een kerststal, theelichthoudertjes om jullie werkplaats op te vrolijken …).

’s Morgens starten we met thee of koffie en zoeken we samen met de Zimbabwaanse beeldhouwer (de lesgever) elk een zachte steen (Zimbabwaanse of Indische serpentijn, een steen die makkelijk te bewerken is) uit. Op 1 dag kun je een niet te moeilijk ontwerp in een steen van max. 10-15 kg afwerken.
Daarna kiezen jullie elk een boomstronk uit, passend bij jullie lichaamslengte. Jullie beslissen zelf wat jullie maken. Je kan samen met je collega’s ideeën uitwisselen, of je kan al voorontwerpen meebrengen onder de vorm van foto’s of afbeeldingen.
Dan gaan we aan de slag. De beeldhouwer zal jullie van A tot Z uitleggen hoe jullie aan een steen beginnen, en doorheen het proces begeleiden.
Omstreeks 12 uur is het lunchpauze; zelfgemaakt brood, een assortiment van huisgemaakte slaatjes en beleg.
In de namiddag beginnen we aan de afwerking : raspen, schuren, polijsten en tot slot het beeld verwarmen en er een boenwas op zetten.
Omstreeks 17 uur is de workshop afgelopen.

Nog meer info vind je op onze algemene pagina over de workshop beeldhouwen.

Details :
Deelnemers : max. 12
Periode : van mei tot en met september
Duur : van 9 tot ca 17 uur
Prijs : op aanvraag
Plaats : Wereldbeeld, Hamme – in overleg kunnen we de workshop op verplaatsing doen
Meerwaarde voor uw werknemers : ontplooiing, doorzettingsvermogen, verborgen kwaliteiten ontdekken